Klooster - Art & Design | Noordwijk aan Zee
Facebook icon - Klooster
Instagram icon - Klooster
Linkedin icon - Klooster
Pinterest icon - Klooster
Youtube icon - Klooster
Tripadvisor icon - Klooster
© 2018 KLOOSTER | ALL RIGHTS RESERVED | WEBDESIGN BY​ KEES VAN 'T KLOOSTER
 

Klooster is een (foto)kunstgalerie en woonwinkel gevestigd in een voormalig kerkgebouw op 100 meter van het strand in Noordwijk.

Je kunt hier terecht voor een compleet interieur en accessoires. Daarnaast richt Klooster ook woningen en bedrijfspanden in. 

Styling advies

Onze interieur stylisten staan voor je klaar met adviezen. We vinden het leuk als je foto's van je interieur meeneemt en denken direct met je mee. Het vervolgtraject kan ongedwongen en vrijblijvend zijn, of juist meer uitgebreid gevisualiseerd en op maat.  

Bezorging

Lukt het je niet om je aankopen (in een keer) mee te nemen dan bezorgt onze chauffeur Yoran het met alle liefde bij je thuis. Vraag ernaar in de winkel of neem contact met ons op.

 
 
 

PROJECT INRICHTING

Klooster richt complete woonhuizen, vergaderruimtes, kantoorpanden en ontvangsthallen opnieuw in. Zowel met meubilair als kunst.

 

Wij geven graag een presentatie over de mogelijkheden. In ons netwerk bevinden zich projectbegeleiders, kunstenaars en vakmensen, die elke ruimte naar wens, van onder tot boven kunnen opbouwen en afwerken.

Klooster is geopend van woensdag t/m zondag. Bezoek de winkel of maak een afspraak. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is in onze galerie/winkel nieuwe stijl.

Galerie geopend op

Wo t/m Za 11:00 - 17:00

Zondag 12:00 -17:00