Huwelijken bij Klooster
Facebook icon - Klooster
Instagram icon - Klooster
Linkedin icon - Klooster
Pinterest icon - Klooster
Youtube icon - Klooster
Tripadvisor icon - Klooster
© 2018 KLOOSTER | ALL RIGHTS RESERVED | WEBDESIGN BY​ KEES VAN 'T KLOOSTER

HUWELIJKEN

Galerie Klooster is een officiële trouwlocatie. Naast dat er Burgerlijk kan worden getrouwd, is het ook mogelijk om een Kerkelijk (Protestants, Hervormd, Oecumenisch) huwelijk te voltrekken.

Een huwelijk, bruiloft of jubileum vieren in de mooie locatie de Kapel en Kerk aan Zee in Noordwijk is iets bijzonders. De op zo’n 100 meter van het strand gelegen historische Kapel aan Zee biedt de vertrouwde traditioneel kerkelijke sfeer, maar kan geheel naar jullie wensen worden aangepast.

 

De aangebouwde Kerk aan Zee is ingericht met topdesign meubelen en verlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook voor mensen die niet kerkelijk willen trouwen.

DE MOGELIJKHEDEN

Bij Klooster is het allemaal mogelijk. Bijvoorbeeld: een burgerlijk huwelijk voltrekken in de kapel en daarna een receptie in de Kerk aan Zee. Vervolgens een diner in de Kapel en de feestavond weer in de voormalige kerkzaal.

 

Met Kloosterlijke toewijding zorgt ons team op D-day dat alles rondom de organisatie van ceremonie, catering, inrichting, verlichting en decoratie optimaal zijn geregeld. Het geeft rust om alles op één locatie te doen en de organisatie op jullie grote dag uit handen te geven, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. 

AFSPRAAK PLANNEN

Stel een vraag of maak een vrijblijvende afspraak. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

INSPIRERENDE EVENT LOCATIES​

2016-11-23MRF (1008).JPG

This former church building is situated 100 meters from the beach, in a shopping area, at walking distance from parking places and all major Hotels in Noordwijk. Find out more.

_76.JPG

The Old Jerome is an impressive medieval building. It can host up to 800 people, but with the help of our stylists, it can still be furnished humanly sized. Parking is no problem and the church is situated in the heart of old picturesque Noordwijk.

Art Dinner _ Prinsenhof-35.jpg

At any given location we can organize, decorate and furnish events in the 'Klooster fashion'. Check out the possibilities.