Klooster - Locatie: Galerie Klooster | Noordwijk aan Zee
Facebook icon - Klooster
Instagram icon - Klooster
Linkedin icon - Klooster
Pinterest icon - Klooster
Youtube icon - Klooster
Tripadvisor icon - Klooster
© 2018 KLOOSTER | ALL RIGHTS RESERVED | WEBDESIGN BY​ KEES VAN 'T KLOOSTER

Hoofdstraat 96, 2202EZ Noordwijk

Uniek aan Galerie Klooster, de voormalige Kerk en Kapel aan Zee in Noordwijk, is de combinatie locatie, gebouw en inrichting. De sobere en lichte Kerk aan Zee met z'n hoog, halfrond plafond en de prachtige art deco glas in lood ramen (1928) is op zich al indrukwekkend. De Kapel stamt uit 1647. 

 

Gewoonlijk is de locatie in gebruik als fotokunst galerie en interieur design winkel. De daardoor telkens veranderende collectie wordt gebruikt door de stylisten van Klooster als aankleding en decor tijdens evenementen. Het maakt zowel particuliere als zakelijke evenmenten steeds weer anders, origineel en inspirerend.    

Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is in Galerie Klooster omtrent het organiseren van jouw  bedrijfsfeest, vergadering, diner, receptie, congressen en seminars.

Twee verschillende ruimtes

Tot 350 gasten

Perfect voor outdoor activiteiten en combinaties met strandlocaties

100m van het strand

Grand Hotel Huis ter Duin, Radisson Blu , Golden Tulip Alexander Hotel & Hotel van Oranje

Hotels op loopafstand

VAST HOSPITALITY TEAM 

GOED WIFI NETWERK

CATERINGVRIJ

AV MOGELIJKHEDEN

''Eind november hebben wij, samen met de medewerkers van Klooster en cateraar Boenk & Van der Linde, een evenement bij Klooster georganiseerd voor bestuurders van corporate Nederland. Mede dankzij de creatieve oplossingen, de passie en perfectie van dit team, was het een zeer geslaagde avond.''

Annelies Krol – Achmea Corporate Relations

Deze bedrijven gingen je voor

KLOOSTER EVENTS 

PARTICULIER

PARTICULIER

PARTICULIER

Noordwijk is een bloemenbadplaats met allure en ligt op slechts 20 minuten afstand van Schiphol. Deze congreshotspot host zo'n 1000 evenementen per jaar en heeft 13 km zandstrand.

 

Galerie Klooster ligt midden in het winkelcentrum van Noordwijk en 100 meter van het strand. Activiteiten in de kerk zijn dan ook prima te combineren met bijvoorbeeld outdoor activiteiten.

De grote hotels in Noordwijk, zoals Grand Hotel Huis ter DuinGolden TulipHotel van Oranje en het Radisson Blu Palace Hotel bevinden zich op 3 minuten loopafstand.

HISTORIE

KERK EN KAPEL AAN ZEE

In 1647 werd de Kapel aan Zee in gebruik genomen door de Nederlands Hervormde Kerk gemeenschap in Noordwijk. Sinds die tijd heeft de ruimte zowel aan de binnenzijde als aan de buitenkant zijn historisch karakter behouden. Omdat de Kapel, met een maximum aantal van zo'n 200 zitplaatsen, aan het begin van de 20ste eeuw te klein werd voor de geloofsgemeenschap, is aan de achterzijde een grotere kerk aangebouwd: de Kerk aan Zee. Deze kerk, waar ongeveer het dubbele aantal mensen de diensten kon bijwonen, kwam onder meer door het samengaan van de Hervormde en Gereformeerde geloofsgemeenschap in de 'Protestantse Kerk Nederland' vaak leeg te staan. Vandaar dat ze besloten het te verhuren aan Klooster - Events, Art & Design.