Klooster - Events particulier | Noordwijk aan Zee
Facebook icon - Klooster
Instagram icon - Klooster
Linkedin icon - Klooster
Pinterest icon - Klooster
Youtube icon - Klooster
Tripadvisor icon - Klooster
© 2018 KLOOSTER | ALL RIGHTS RESERVED | WEBDESIGN BY​ KEES VAN 'T KLOOSTER

De eventplanners en eventdesigners van Klooster creëren voor jou een onvergetelijk dag. Onze locatie en de styling dragen daar zeker aan bij. 

Galerie Klooster is een voormalig kerkgebouw gevestigd in Noordwijk aan Zee (100 meter van het strand). Ook is het mogelijk om onze expertise in te zetten op een externe locatie.

_126.JPG

Galerie Klooster is een officiële trouwlocatie. Naast dat er Burgerlijk kan worden getrouwd, is het ook mogelijk om een Kerkelijk (Protestants, Hervormd, Oecumenisch) huwelijk te voltrekken.

_173.JPG

Eten, drinken, inrichting, kleurstelling, geuren:  alles kan naar wens worden ingericht. Hulp van de professionele stylisten van Klooster is daarbij inbegrepen. Klooster heeft ook een breed netwerk aan entertainers. 

studiodamonphotography015.jpg

Voor de ‘Kerk aan Zee’ ligt de historische ‘Kapel aan Zee’ (anno 1647), waar men ook kerkelijke (Protestantse) en alternatieve rouw ceremoniën kan houden. De algemene begraafplaats ligt op loopafstand.

INSPIRERENDE EVENT LOCATIES​

2016-11-23MRF (1008).JPG

This former church building is situated 100 meters from the beach, in a shopping area, at walking distance from parking places and all major Hotels in Noordwijk. Find out more.

_76.JPG

The Old Jerome is an impressive medieval building. It can host up to 800 people, but with the help of our stylists, it can still be furnished humanly sized. Parking is no problem and the church is situated in the heart of old picturesque Noordwijk.

Art Dinner _ Prinsenhof-35.jpg

At any given location we can organize, decorate and furnish events in the 'Klooster fashion'. Check out the possibilities.