Klooster - Events zakelijk | Noordwijk aan Zee
Facebook icon - Klooster
Instagram icon - Klooster
Linkedin icon - Klooster
Pinterest icon - Klooster
Youtube icon - Klooster
Tripadvisor icon - Klooster
© 2018 KLOOSTER | ALL RIGHTS RESERVED | WEBDESIGN BY​ KEES VAN 'T KLOOSTER

Klooster beschikt over twee bijzondere event locaties. Beide voormalig kerkgebouwen in congres-hotspot Noordwijk. Het Klooster event en styling team ontzorgt volledig en maakt jouw event onvergetelijk.

Deze locaties kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende evenementen. Alle event worden bij Klooster op maat gemaakt.

 

Bij interesse ben je daarom ook van harte welkom om een van de locaties te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. 

OUDE 

JERSOENSKERK

GALERIE

KLOOSTER

_167.JPG

Maak jouw avond onvergetelijk met een stijlvol feest. Wij hebben een goed netwerk van entertainers en AV-specialisten. Het vaste hospitality team van Klooster ontzorgt volledig zodat je optimaal kunt genieten!

0 Geen hoge resolutie - Art Dinner _ Pri

Klooster biedt in samenwerking met verschillende cateraars diverse soorten diners aan. Van zeer exclusieve sitting diners, walking dinners tot buffetten. Wij hebben ook volledige verzorgde inspiratiediners. 

Klooster (maart2016)-5621.jpg

Een vergader- of congresslocatie, op loopafstand van het strand, en ingericht met kunst en design die de gasten creatieve inspiratie biedt.

Deze bedrijven gingen je voor

INSPIRERENDE EVENT LOCATIES​

OUDE 

JERSOENSKERK

GALERIE

KLOOSTER

2016-11-23MRF (1008).JPG

Dit voormalig kerkgebouw kan een bezetting van 350 personen aan en bestaat uit twee ruimtes (kerk en kapel). Galerie Klooster bevind zich 100 meter van het strand van Noordwijk en wordt omgeven met grote hotels.

_76.JPG

Dit kerkgebouw kan een bezetting aan van 800 personen en is gelegen in het historisch centrum van Noordwijk Binnen. Er is een ruim aanbod aan parkeergelegenheden voor de deur. Deze locatie leent zich uitstekend voor de grotere diners, gala's of presentaties.

Art Dinner _ Prinsenhof-35.jpg

Als je je event niet in Noordwijk kunt of wilt geven kun je de expertise op het gebied events & styling inzetten op een locatie naar wens. Het event team van Klooster zal ervoor zorgen dat je volledig ontzorgt bent tijdens het event.