Galerie Klooster als jouw event locatie aan zee.

Gelegen in een kerkgebouw aan zee. Gevuld met kunst en interieur design.

Galerie Klooster bestaat uit twee ruimtes. Het historische visserskapelletje (1647) vormt een imposant entree. De kapel leent zich uitstekend voor intieme events. Daarachter bevindt zich de voormalige Kerk aan Zee (1928). Deze ruimte kan een maximale capaciteit van 350 man aan.

Gewoonlijk is de locatie in gebruik als kunst galerie en design winkel. De daardoor telkens veranderende collectie kan worden gebruikt door de stylisten van Klooster als aankleding en decor tijdens evenementen. Het maakt zowel particuliere als zakelijke events steeds weer anders, origineel en inspirerend.    

Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is in Galerie Klooster.

 • Particuliere events

  Galerie Klooster

  Max 350 personen

  2 aparte ruimtes

  Aan het strand

  Download factsheet

  Diners & feesten

  Eten, drinken, inrichting, kleurstelling, geuren:  alles kan naar wens worden ingericht. Hulp van de professionele stylisten van Klooster is daarbij inbegrepen. Klooster heeft ook een breed netwerk aan entertainers. 

  Huwelijken

  Galerie Klooster is een officiële trouwlocatie. Naast dat er Burgerlijk kan worden getrouwd, is het ook mogelijk om een Kerkelijk (Protestants, Hervormd, Oecumenisch) huwelijk te voltrekken. Meer over trouwen bij Klooster. 

 • Zakelijke events

  Galerie Klooster

  Max 350 personen

  2 aparte ruimtes

  Aan het strand

  Download Factsheet

  Feesten & Gala's

  Maak jouw avond bijzonder met een stijlvol feest. Wij hebben een goed netwerk van entertainers en AV-specialisten. Klooster heeft een vast hospitality team.

  Diners & recepties

  In samenwerking met verschillende cateraars biedt Klooster diverse soorten diners aan. Van zeer exclusieve sitting diners, walking dinners tot buffetten. Wij hebben ook volledige verzorgde inspiratiediners. 

  Vergaderingen & congressen

  Een vergader- of congreslocatie, op loopafstand van het strand, en ingericht met kunst en design die de gasten creatieve inspiratie biedt.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Noordwijk aan Zee

Twee ruimtes - max. 350

Noordwijk Binnen

Eén ruimte - max. 800

Gebruik ons netwerk en expertise

op een locatie naar wens

© 2020 Klooster - Events, Art & Design

Webdesign by Kees van 't Klooster

Logo Klooster
 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Black Spotify Icon