Klooster | Project inrichting
Facebook icon - Klooster
Instagram icon - Klooster
Linkedin icon - Klooster
Pinterest icon - Klooster
Youtube icon - Klooster
Tripadvisor icon - Klooster
© 2018 KLOOSTER | ALL RIGHTS RESERVED | WEBDESIGN BY​ KEES VAN 'T KLOOSTER

CONDOLEANCES & CEREMONIES

In de voormalige Kerk en Kapel aan Zee in Noordwijk verzorgen wij ook condoleances en ceremonies. Voor de ‘Kerk aan Zee’ ligt de historische ‘Kapel aan Zee’ (anno 1647), waar men ook kerkelijke (Protestantse) en alternatieve rouw ceremonies kan houden. De algemene begraafplaats ligt op loopafstand.

De 400 m2 Kerk aan Zee-zaal is in te delen t.b.v. 20 tot 250 zitplaatsen maximum capaciteit kerk en kapel: 350 mensen.) Het gebouw (anno 1928) is ontworpen in de stijl van Amsterdamse School. Het heeft een vijftien meter hoog boogplafond en indrukwekkende glas in lood raampartijen.

 

De ruimte is ingericht met moderne kunst, design meubilair en mooie accessoires die ervoor zorgen dat het zijn warmte en intimiteit behoudt. Het gebouw ligt op zo’n honderd meter van het strand en is omringd door drie grote parkeerplaatsen. Ook is er eventueel een mogelijkheid om bij Grand Hotel Huis ter Duin te parkeren.

STYLING CEREMONIE

Styliste Miran van 't Klooster is altijd nauw betrokken bij de vormgeving van ceremoniën en/of condoleances. Dat geldt uiteraard voor wanneer ze in haar eigen locatie een uitvaart vorm geeft, maar ook wanneer ze dat doet in bijvoorbeeld de Oude Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen of elke andere locatie waar men voor kiest.

 

Haar doel is voor ieder afscheid een mooie sfeer te creëren die zoveel mogelijk bij de overledene past. Naar de familie en uitvaartbegeleider stelt zij zich op als raadgever. En ze is in staat in korte tijd een team van specialisten in te schakelen voor zaken als het bloemwerk, de catering, geuren, AV, licht en geluid.

AFSPRAAK PLANNEN

Stel een vraag of maak een vrijblijvende afspraak. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

LOCATIES​

GALERIE

KLOOSTER

OUDE 

JERSOENSKERK

2016-11-23MRF (1008).JPG

This former church building is situated 100 meters from the beach, in a shopping area, at walking distance from parking places and all major Hotels in Noordwijk. Find out more.

_76.JPG

The Old Jerome is an impressive medieval building. It can host up to 800 people, but with the help of our stylists, it can still be furnished humanly sized. Parking is no problem and the church is situated in the heart of old picturesque Noordwijk.

Art Dinner _ Prinsenhof-35.jpg

At any given location we can organize, decorate and furnish events in the 'Klooster fashion'. Check out the possibilities.