De Oude Jeroenskerk als jouw event locatie.

Een middeleeuws rijksmonument. Custom-made in te richten.

De Oude Jeroenskerk is een veel gebruikte externe eventlocatie van Klooster. Dit middeleeuwse rijksmonument ligt in het hart van pittoresk Noordwijk-Binnen en is alle dagen inzetbaar behalve op zondagen.

Deze kerk kan naar wens worden omgebouwd voor de meest uiteenlopende events. Denk aan grootschalige diners, bruiloften of gala's. Met de stylistische expertise van Klooster ondergaat de oude kerk een metamorfose en wordt het een hele bijzondere en vooral originele en inspirerende evenementen locatie voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. 

Maak telefonisch of per mail een afspraak voor een bezichtiging op deze locatie.

 • Particuliere events

  Oude Jeroenskerk

  Max 800 personen

  1 grote ruimte

  Download factsheet

  Diners & feesten

  Eten, drinken, inrichting, kleurstelling, geuren:  alles kan naar wens worden ingericht. Hulp van de professionele stylisten van Klooster is daarbij inbegrepen. Klooster heeft ook een breed netwerk aan entertainers. 

  Huwelijken

  In de Oude Jeroenskerk kun je kerkelijk (protestants) trouwen. Het gemeentehuis waar je burgelijk kunt trouwen is ernaast gelegen. Meer over trouwen bij Klooster. 

 • Zakelijke events

  Oude Jeroenskerk

  Max 800 personen

  1 grote ruimte

  Download factsheet

  Feesten & Gala's

  Maak jouw avond bijzonder met een stijlvol feest. Wij hebben een goed netwerk van entertainers en AV-specialisten. Klooster heeft een vast hospitality team.

  Diners & recepties

  In samenwerking met verschillende cateraars biedt Klooster diverse soorten diners aan. Van zeer exclusieve sitting diners, walking dinners tot buffetten. Wij hebben ook volledige verzorgde inspiratiediners. 

  Vergaderingen & congressen

  Een vergader- of congresslocatie, op loopafstand van het strand, en ingericht met kunst en design die de gasten creatieve inspiratie biedt.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Noordwijk aan Zee

Twee ruimtes - max. 350

Noordwijk Binnen

Eén ruimte - max. 800

Gebruik ons netwerk en expertise

op een locatie naar wens

© 2020 Klooster - Events, Art & Design

Webdesign by Kees van 't Klooster

Logo Klooster
 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Black Spotify Icon